Verdens første konkurranse for smart kjøring!

FIA Smart Driving Challenge 2020 starter om:

HVORDAN DELTAR JEG?

1. Kjøp FIA SDC sesong (inkludert plug-in)
2. Last ned FIA SDC appen fra App Store og motta din plug-in. Plug-in sendes deg automatisk i posten. Plug-inen fungerer uavhengig av diesel og bensinbiler laget 2001 (EU) / 1996 (USA) eller senere.)
3. Velg hvilket lag du vil konkurrere for
4. Konkurrer gjennom din ordinære daglige bilkjøring

HVORDAN FUNGERER KONKURRANSEN?

  • Sesongen 2019 består av 6 pre-heasts og 14 race heats
  • I hver runde vil det kåres et vinnende team
  • Du må kjøre minimum 10 km per runde (alle kjøreturer over 1 km inkluderes)
  • Kjøring i hverdagen
  • Prøv å få så høy poengsum som mulig ved å kjøre smart

HVA ER FIA SDC?

FIA Smart Driving Challenge (SDC) er en internasjonal konkurranse som belønner smart, trygg og miljøvennlig kjøring.

Utstyrt med smarttelefon appen knyttet til en digital plattform, kan hverdagsbilisten konkurrere med veiledning fra profesjonelle førere ved å bruke hverdagsbilen til å bli verdens smarteste fører.

Deltakere blir en del av team. Profesjonelle førerne fungerer som teamledere under konkurransen og de veileder teamet mot seier. Til slutt vil de beste førerne på hvert team konkurrere mot hverandre i finalen om å bli verdens smarteste fører.

Bli med i FIA Smart Driving Challenge og gjør kjøringen din mer miljøvennlig, trygg og billigere gjennom prestisjefylte råd fra KNA og motorsportsstjerner.

HISTORIEN BAK

Konkurransen ble til i FIA på bakgrunn av et initiativ om å oppmuntre og utfordre hverdagsbilisten til å bli smartere, mer miljøvennlig og få en tryggere kjørestil.

Kjøreadferden måles på en digital plattform, kalt Enerfy®, denne evaluerer kjøringen i virkelig tid med kunstig intelligens (AI). Plattformen omgjør kjørerturer i virkelig tid til digitale poeng for å kunne gjennomføre poengberegningen.

KLAR FOR Å KONKURRERE?

Bli med